Tuesday, 29 November 2011

Sejarah Tamadun Dunia - Satu Penipuan Terbesar | !! HASRULHASSAN.COM™--------------------------------------------------------------------
Artikel dan video ini telah pun mendapat ulasan dan penjelasan - mengapa laman web asal - posting video ini telah ditutup. Sila ikuti pengakuan dan penjelasan oleh brofat; 'penerbit' video dan paparan multimedia yang disediakan - Sejarah Tamadun Dunia - Satu Penipuan Terbesar di posting terkini di Penjelasan Lanjut - Sejarah Tamadun Dunia Satu Penipuan Terbesar.
------------------------------------------------------------------------------------------

Saya mohon anda tonton video ini dari mula sehingga habis. Apa yang bakal anda lihat ini mungkin akan mengejutkan ramai - dari setinggi-tinggi ilmu yang anda dapat dari segulung ijazah mahupun takat SRP yang anda mampu mendapat A dalam sejarah. Apa yang anda bakal saksikan ialah satu PEMBOHONGAN terbesar dalam sejarah peradaban dunia. Kita telah ditipu hidup-hidup. Buku teks sejarah kita telah dicetak dengan segala kepalsuan yang kini telah terbongkar oleh ahli-ahli pemikir dunia.

Saya sangat teruja untuk kongsikan penemuan ini kerana ia telah membuka mata dan pemikiran saya. Saya fikir anda juga akan begitu. Saya terasa telah hanyut dalam segala penipuan ini. Bukan setakat saya .. malah ramai lagi termasuklah orang yang mempunyai PHD dalam bidang sejarah. Percaya atau tidak .. anda HARUS lihat video ini dari mula hinggalah habis kerana anda tentu tidak mahu tertipu lagi oleh agenda yang menyesatkan ini.


Ini bukan soal agama Islam, Kristian ataupun Yahudi yang ditipu dan menipu. Kita semua telah ditipu oleh sejarah yang sengaja diadakan oleh satu kaum - mereka bukan Islam .. bukan Yahudi mahupun bukan Kristian. Mereka adalah pemuja Iblis laknat.

Mari saya kongsikan kepada anda sesuatu yang harus anda tahu dan fikirkan mengenainya. Terima kasih kepada rakan saya Tuan HasrulHassan yang berkongsi maklumat ini kepada saya.


**p.s: Blog asal datangnya video ini telah ditutup

Sumber Asal: Sejarah Tamadun Dunia - Satu Penipuan Terbesar | hasrulhassan.com™ 
Under Creative Commons License: Attribution Non-Commercialejarah Tamadun Dunia - Satu Penipuan Terbesar | !! HASRULHASSAN.COM™

No comments:

Post a Comment